Prosjekt Spilldesign


Når jeg startet mitt andre år på videregående så følte jeg at jeg ikke hadde fått så mye ut av å tegne uten mål og mening året før. Jeg bestemte meg derfor for å lage meg et stort prosjekt der jeg ville virkelig fordype meg innen forskjellige deler av faget for å få fram mine tanker og idéer.

Prosjektet går ut på at jeg skal skape min egen fantasi rase med sin egen historie, kultur, utseende, arkitektur, landskap og hele pakka som følger med.


Jeg har jobbet med dette prosjektet helt siden starten av skoleåret men jeg var veldig usikker på hvordan utseende skulle se ut og derfor endte jeg opp med å bruke nesten hele første termin på kun det. 


framover vil jeg prøve å komme meg videre med historien, organene og arkitekturen til rasen men med lite fritid og fordi fordypning timene går bort til andre side prosjekter så går det litt sakte.


Navnet til prosjektet er ikke helt tilfeldig, ikke bare lager jeg en fantasi rase, men jeg tenker meg de eksisterer i en spillverden, Jeg har selv veldig lyst til å utdanne meg til å bli en spilldesigner eller en konsept artist så jeg kan på en måte se på dette prosjektet som en øvelse.