torsdag 12. januar 2012

Terminrapport

Da var termin  over og jeg har egentlig bare en ting å si... tiden går fort! D:
Det har gått en hel termin og for meg føles det ut som bare noen uker.
Men, men, sånn er det, vi får vel bare gå rett på sak da.

Jeg begynte denne terminen ganske sikker på hva jeg ville gjøre og hvordan og angrer ikke på det mitt valg. Jeg skulle egentlig jobbe alene men jeg endte jo opp med å havne på en gruppe på 4, inkludert meg, jeg vil si at det var et veldig bra valg selv om vi har jobbet mye selvstendig så har gruppa kommet med kritikk og andre synspunkter jeg ikke hadde tenkt over.

Rase utseende:
I starten så var planen følgende: Jeg hadde en rom-vesen rase som hadde kommet til denne planeten etter en stor krig og rasen var så og si i ruiner, de hadde 6 armer (tar man med  de 2 piggarmene på ryggen) ingen øyer og de så utrolig menneske ut (eneste som skilte seg var ansiktet og klørne.

jeg tenkte jo å ikke bruke så lang tid på dette her, men når man ser tilbake og ser at ikke den ideen var så god så må man bare smøre seg med tålmodighet og prøve igjen.

Sånn de ser ut nå så fikk de en mer slankere kropp, jeg endret beina til å bli mer som froskebein, fjerna ryggarmene, lagt til en hale, endra på ansiktet og begynte helt på nytt på bakgrunnen.
  
                                                         Før                                                  Etter
  
Klær
:
som jeg har nevnt i et tidligere innlegg så har jeg hvert inspirert av greske og egyptiske stiler helt siden starten, og det har ikke endra seg. men jeg har etter hvert blitt bedre til å legg flere detaljer inn i rustningen og klærne. Her er et gammelt bilde jeg tegnet i starten av terminen og en jeg tegnet nylig.


                                               Før                                                      Etter

Jeg har ikke så mye mer å si merkelig nok, men jeg kan i hvertfall gå igjennom det jeg har lært.  For det førte så har jeg gjennom denne Terminen altså endelig kunne lært meg at gruppearbeid er viktig, ikke alle ser ting på samme måte og det er de synspunktene og endringene jeg har hørt på og lært av.

Til litt mer fag relaterte ting så vil jeg uten problem si at jeg er blitt flinkere med frihånd og positur tegninger som var et av målene mine, i tillegg er jeg blitt bedre og tegne små detaljer. et annet mål jeg hadde satt var å bli bedre med hode, hender og føtter og det vil jeg også si at jeg har gjort. 

Jeg har også hvert gjennom en del andre metoder og vise fram ideene mine på og det har hvert veldig artig og spennende, jeg vil i løpet av denne terminen f.eks. prøve meg på leire modellering på det nye ansiktet og lag våpen med hjelp av aviser. :P

Men jeg har enda mye jeg må øve på og dette føles bare ut som starten på et stort prosjekt. jeg vil fortsette å øve på anatomien og etterhvert gå over til landskap og arkitektur som skal bli veldig artig å lære siden jeg så vidt har vært borti det før.

en siste ting jeg må få gjort nå som ejn ny termin starter er å bli bedre på planlegging og skisse delen, jeg har alltid hatt et problem med å kun hoppe rett på sak, uten noe form for forarbeid og det er en dårlig uvane som skal skjerpes.

Andre ting jeg har gjort i det siste
det er jo sånn at det også har gått en stund siden sist oppdatering og jeg har ikke bare slappa av sia nyttår. Jeg nevnte i siste innlegg at jeg skulle gå over tegningene mine en gang til, og jeg har gjort et par stykker som jeg skal vise her.


Jeg vet jeg har beskrevet rasen min som en fredelig rase, men av en eller
annen grunn så tegner jeg dem alltid med våpen og rustning

  
Kropps merker
  
Ideer til hode 

Jeg driver også å tegner en stor tegning med 3 stykker fra rasen min: en sterkt rustet kriger, en soldat og en magiker (for første gang), jeg er godt igang men vil nok ikke legge den ut før den er ferdig.

Tilslutt kan jeg bare si at dette har hvert en fantastisk skoletermin og det føles godt å tegne ofte igjen etter en sommer med nesten ingenting. jeg ser fram til neste termin som starter neste uke og etter jeg er ferdig med de tegningene jeg styrer med nå skal jeg begynne på Arkitektur og Samfunn.
God Helg på forskudd! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar