søndag 23. oktober 2011

Uke 6: Usikker framgang

Uke 6 ligger nå bak oss og det er et par ting som raskt burde nevnes.
For det første fikk jeg i sist uke en tilbakemelding på bloggen min om at det var bra skrevet men kanskje litt i det meste laget, derfor skal jeg prøve å redusere mengden tung tekst.
For det andre så har vi støtet på et lite problem.
Mannen som står bak prosjektet til Tonje og Michelle har begynt å bli litt utålmodig og forventer nå at resultater skal bli sent, ønsket hans ble oppfylt men så lenge de jobber med det andre prosjektet vil gruppa enkelte ganger bli skilt pågrunn av deadline'en de har.
I tilegg var Karoline litt uheldig og endte opp syk både torsdag og fredag og holdt seg derfor hjemme så det ble lite gruppearbeid.
Men til den litt lysere siden så har jeg fått gjort en del som jeg har satt som mål denne uken

17-18 oktober:
Jeg har endelig fått skrevet et detaljert dokument der jeg dekker de viktigste punktene til rasen min. Det kan hende at jeg legger til flere ting eller endrer på noe men det vil jeg i så fall skrive.19 oktober:
 Sist uke lastet jeg opp en uferdig tegning av en karakter jeg jobbet på og nå begynner jeg og nærme meg slutten. Jeg endret våpnene og la til flere detaljer men har enda ikke tegnet et hode fordi det trenger jeg å øve på før jeg fortsetter.

Jeg sa også at jeg skulle legge til noen fakta om karakteren men det eneste jeg har tenkt ut er at han er et menneske fra det sørlige imperiet og har en tilknytning til rasen min (mest sannsynelig vokst opp blant dem). Han er lojal og rettferdig og bærer et hat mot folk som ser ned på andre og han ønsker fred mellom rasen min og de andre. flere fakta kommer senere) 20-21 oktober:
På torsdagen møttes vi på sløyden og diskuterte enda et tema angående vurdering i faget, her satte vi opp en tabell der vi skrev kort om hva som kreves av oss for å få de forskjellige karakterene. Etter det fikk vi vite om deadline til Tonje og Michelle og siden jeg ikke hadde så mye å jobbe på akkurat da så endte jeg opp med å hjelpe dem litt og komme med ideer.
I tillegg hadde jeg og Michelle en liten idemyldring på rasen hennes.
Jeg vil ikke laste opp dette dokumentet fordi det ikke ble ferdig og fordi Michelle skrev et helt nytt, fullstendig dokument som tar opp alt hun har tenkt ut til rasen sin. Det kan man lese på hennes egen blogg: http://willeatyourtoes.blogspot.com/2011/10/om-rasen-jeg-designer.html

22-23 oktober:
 Etter som jeg har gjort en del store endringer til rasen min fra starten så lagde jeg en til tegning der jeg viser alle sidene. Jeg kan si med en gang at jeg trenger å øve på slike tegninger fordi jeg har problemer med å få enkelte deler som f.eks. hendene, føttene, skulderlengde og hoftene i riktig størrelse og få dem til å se bra ut, i tillegg må jeg øve på å tegne baksiden som jeg også hadde problemer med på den andre tegningen.


En annen ting er at jeg har fått litt klage på at de har 4 armer fordi dette kan få dem til å se alt for spesiell og kanskje minne mer om et monster enn en intelligent skapning. Derfor tok jeg et bilde med og uten 4 armer for å se hvordan det blei. Jeg syns selv at det kanskje så litt bedre ut men jeg vil gjerne ha andre sine synspunkter.En siste ting er at nå har jeg brukt mer tid enn forventet på utseende og må nesten gå videre på neste del som er å starte på samfunn og kultur. Jeg vil sette av denne uken til å bestemme meg og forhåpentligvis få en fullstendig tegning av det ferdige resultatet over helgen.

Til neste gang vil jeg også ha prøvd og gjort ferdig hode til karakteren og en mer fullstendig bakgrunn på han. Jeg synes at vi også er kommet så langt at vi kan tenke på å skisse opp kontinentet/ene alt dette utspiller seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar