onsdag 21. september 2011

De første ukene med prosjektet.

Ohai, everyone
Nå som jeg skal starte å blogge om hva jeg driver med må det nesten litt forklaring til. Jeg, Michelle, Tonje og Karoline driver på med et stort prosjekt der vi skal lage en spillide, selve bakgrunnen, universet, historien og at i det. vi begynte første time å diskutere grunnlage til spillet; sjanger, sjangertrekk, tidsperiode, og hvordan spillet skal fungere. Etter timen var over delte vi ut oppgaver til hverandre. hovedsakelig så skal hver av oss lage en rase som skal bli plassert inn i dette "universet vi skaper" det innebærer at vi lager utseende, historie, kultur/normer osv til rasen. Vi tenker også på at hvær av oss er flink på forskjellige områder så vi er ganske flink til å spørre hverandre om hjelp hvis vi sku trenge det.


Min oppgave er å designe en alien rase som skiller seg ganske mye fra de andre rasene med tanke på at de ikke er fra våres planet, jeg valgte å gjøre sånn at i bunn å grunn er litt menneskelig med tanke på at de har armer og bein akkurat som et menneske men fra det punktet prøver jeg å gjøre dem så anerledes som jeg kan. over kan du se en tegning jeg gjorde arbeidet på den første uken, det er et andre forsøk på å tegne en av alien'an fordi jeg var ikke helt fornøyd med mitt første utkast. den er ikke ferdig for det (intetkjønn) mangler et par detaljer og et hode ;)


 Etter det startet jeg med å lage en bedre oversikt over hvordan de ser ut, tegne dem i detaljer og eksperimentert litt på hvordan de forskjellige kroppsdelene skal se ut. Oppe til venstre ser du en rask tegning av et avAlien'an med et par påfesta lapper der jeg har tegnet armene og beina og en tegning som illustrerer hvordan de trekker ut og inn spidd-armene de har på ryggen. Oppe til høyre fokusere jeg på hodet; formen, "maska", og "tentakkel" håret dems.


Over ser du en fulstendig tegning hvordan de ser ut uten rustning og under kan man se et par forslag til runene som er dypt inni huden dems som er medfødte merker ombringet med små runer, i tillegg er det startet på forslag til våpen. til å være en ganske høyteknologisk rase burde man forvente at de har avanserte våpen å, men pågrunn av hendelser som tilhører dems fortid er det ikke sånt, dette vil jeg ikke gå i detaljer nå. 
over kan du se første utkast til rustning, denne er brukt på tegningen du kan se aller øverst på listen.
...Og det var alt eg hadde for nå, håper det ikke blei for mye lesing eller for uforståelig, har du noen spørsmål er det bare å legge det i en kommentar :D

Skal jeg vurdere meg selv så vil jeg si såpass at jeg har gjort en god start, jeg har fått ferdig ca hvordan de ser ut og har gjort litt tanker rundt rasen. Men så er vi så vidt i gang og jeg kan like gjerne velge å gjøre noen drastiske endringer, hvem vet, det er for tidlig å si.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar