lørdag 17. september 2011

Da var Jeg i gang med blogging da :)

Mitt navn er Marius S Pedersen og jeg går 2 året på Høgtun VGS Media og kommunikasjon med tegning i fordypning (Formgiving og Design). mitt mål er å gå ut tredje året på høgtun med generell studiekompetanse og deretter gå vidreutdanning for å endten bli en spilldesigner eller concept artist, kankje til og med begge, hvem vet. :)

Jeg interesserer meg for tegning, foto og dataspill men jeg fokuserer mest på tegning fordi det er det jeg ser meg sjøl gjøre i framtiden og jeg ser foto som bare en hobby.

Jeg starter denne bloggen for å lage en oversikt over mitt arbeid/gruppearbeidet som foregår på skolen der jeg forklarer hva jeg holder på med og min framgang i arbeidet og eventuelle prosjekt jeg holder på med.

I fjor fant jeg ut at jeg arbeidet med alt for mange prosjekt samtidig og dreiv også på med ting jeg egentlig ikke interesserte meg for. I år derimot skal jeg kun fokusere på en ting om gangen og ikke starte med nokka annet før jeg er ferdig. for øyeblikket driver jeg, michelle, tonje, og karoline fra klassen med et felles prosjekt der vi skal lage en hel spill ide (universet, historien og alt i det) samtidig som vi fordyper oss i våres valgte temaer.

du kan kontakte meg på:
mariusspedersen@hotmail.com eller
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001718974482

I tillegg er jeg en aktiv bruker av deviantart :)
http://fillder.deviantart.com/

1 kommentar:

  1. Fint med forklaring på det du skal igang med, og det høres veldig spennende ut. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

    SvarSlett